Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Skład osobowy

dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 47 91
aleksander.poreda@urk.edu.pl
mgr inż.
starszy specjalista
12 662 48 00
anna.baran@urk.edu.pl
prof. dr hab.
profesor
Dziekan Wydziału Technologii Żywności, kierownik pracowni
12 662 47 45 (lub 662 47 92)
aleksandra.duda@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 47 93
iwona.drozdz@urk.edu.pl
starszy specjalista
12 662 47 93
katarzyna.panczyszyn@urk.edu.pl
profesor uczelni
kierownik minibrowaru
12 662 47 91
marek.zdaniewicz@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 47 99
monika.cioch@urk.edu.pl
12 662 47 93
malgorzata.makarewicz@urk.edu.pl
prof. dr hab. inż.
profesor
Kierownik Katedry
12 662 47 97
pawel.satora@urk.edu.pl
profesor uczelni
12 662 47 90
pawel.sroka@urk.edu.pl
starszy specjalista
12 662 48 00
renata.gutterch@urk.edu.pl
prof. dr hab. inż.
profesor
Kierownik Laboratorium
12 662 47 92
tomasz.tarko@urk.edu.pl
12 662 47 90
urszula.blaszczyk@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 47 91
aneta.ciosek@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 47 99
magdalena.januszek@urk.edu.pl
dr inż.
adiunkt
12 662 48 00
aneta.pater@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 47 98
magdalena.skotniczny@urk.edu.pl
specjalista
12 662 47 98
agnieszka.zielinska@urk.edu.pl